Mahmutlar Otobüsleri Alanya’ya bağlanıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mahmutlar toplu ulaşım aracının Metro Kavşağı’nda ışık ihlali yaparak bir turisti ağır yaralaması üzerine harekete geçen Minibüsçüler Odası Başkanı Doğan Bacak, verdiği sözü tuttu.

Alanya’da büyük üzüntü yaratan kazanın hemen ardından Mahmutlar Kooperatifi ile görüşen ve üç gün süre veren Doğan Bacak, üç günlük süre dolmadan Mahmutlar ve Kargıcak halkının kanayan yarası olan ulaşım sorununa son noktayı koydu.

BUGÜN TÜREL İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Bugün Minibüsçüler Odası Başkanı Doğan Bacak, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, İl Koordinatörü Fatih Kabadayı ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile görüşerek Mahmutlar’ın ulaşım sorununu masaya yatırdı.

Türel’in konunun çözümü konusunda ne gerekiyorsa yapacaklarını belirttiğini söyleyen Bacak, her geçen gün eziyete dönüşen bölgenin ulaşım sorunun çözümünde sona gelindiğini kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yapılan görüşme sonucunda Mahmutlar ve Kargıcak Mahalleleri’nin ulaşımının Alanya Halk Otobüsleri hattıyla birleşeceği sözü verdi.

Türel, konuyla ilgili çalışma yapmak için Pazartesi günü Saat 18.00’de Alanya’da olacak.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Mahmutlar Haber, En Güncel Haberler, Son Dakika - MahmutlarPost ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!