“Adayımız Yücel”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da Devlet Bahçeli’den sonra Cumhur Başkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’da Alanya Belediye Başkanı ve MHP adayı Adem Murat Yücel’in elini kaldırdı. Erdoğan, “Alanya’da Ak Parti adayı çıkarmıyor. Cumhur ittifakı gereği MHP’li mevcut Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i destekliyoruz. AK Parti tabanına seslenmek istiyorum. Cumhur ittifakı dediğimiz bu bütünleme pazara kadar değil mezara kadar bir yolculuk olacaktır. Oylar verirken ‘Acaba’ diye bir soru sormak yok hayırlı olsun” dedi. CUMHURBAŞKANI ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan mevcut başkan Menderes Türel, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve 18 ilçenin adaylarını açıklamak için Pazar günü Antalya’daydı. Antalya’da düzenlenen aday tanıtım toplantısına Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da katıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanya’dan Cumhur İttifakı’nın ortakları olan MHP ile AK Parti’li yüzlerce partili de özel araçlar ve otobüslerle adeta Antalya’ya akın etti.
BAŞKAN TÜREL İCRAATLARINI ANLATTI
Saat 13.30’da başlayan toplantıda ilk konuşmayı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptı. Türel, geride kalan süreçte hayata geçirdiği projeleri anlattı, Antalya merkez ve 19 ilçesinden güçlü bir destek istedi. Başkan Türel’in ardından konuşma kürsüsüne Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu çıktı. 2009 ve 2014 arasındaki CHP yönetiminin Antalya’yı karanlığa sürüklediğini belirten Bakan Çavuşoğlu, “Antalya’da bir zaferi daha hep birlikte kazanacağız” dedi.
‘ERDOĞAN ANTALYA’YI ÇOK ÖNEMSİYOR’
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2002’den beri Antalya ve ilçelerine büyük önem verdiğini söyleyen Bakan Çavuşoğlu, “Bizler de bu değere layık olmak adına 2002’den bu yana canla başla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Bugün Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel başta olmak üzere Antalya’nın bütün ilçeleri için adaylarımızı açıklıyoruz. Yarından itibaren MHP’li arkadaşlarımızla birlikte omuz omuza sahalarda olacağız. 1 Nisan itibariyle size güzel haberi vermek istiyoruz. Türkiye’nin bekası için Cumhur İttifakı kurduk. Bugün MHP adaylarının da tanıtımını yapacağız. Onları da gece gündüz çalışarak destekleyeceğiz. Antalya’da ne kadar güçlü olursak, Türkiye de o kadar güçlü olur. Türkiye’nin gücü demek, hem masada hem de sahada güç demek. Cumhur İttifakı’nın kararları doğrultusunda MHP’li arkadaşlarımızla birlikte el birliği ile omuz omuza çalışmak zorundayız. Menderes Türel’in neler yaptığını ve yapacağını biliyoruz. 2009-2014 arasındaki CHP yönetiminin Antalya’yı nasıl bir karanlığa sürüklediğini unutmayın. Antalya’da bir zaferi daha hep birlikte kazanacağız” diye konuştu.
ALANYA’YA YAPILAN PROJELERİ ANLATTI
Bakan Çavuşoğlu’nun ardından son konuşmayı Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Sahneye coşkulu alkışlar ve tezahüratlarla çıkan ve Antalya’dan güçlü bir destek istediklerini söyleyen Erdoğan, Alanya’ya yapılan yol ve içme suyu çalışmalarının yanı sıra Alanya Gazipaşa Havalimanı’ndan da söz etti. Erdoğan’ın konuşmasının ardından adayların tanıtımına geçildi. Önce Ak Partili adayları tanıtan Erdoğan’ın Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ayrı bir ilgi göstermesi dikkat çekti. İki gün önce Ankara’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığında yapılan aday tanıtım toplantısının ardından bugün de Antalya’da Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tanıtılan Başkan Yücel’e ayrı bir ilgi gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Alanya, Antalya’nın en büyük ilçesi. Burada Ak Parti olarak aday çıkarmıyoruz, Cumhur İttifakı gereği MHP’i mevcut Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i destekliyoruz” dedi. Başkan Yücel ise salonu dolduran yüzlerce partili sol elini göğsüne götürerek selamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başkan Yücel’e başarılar dilemesi ise dikkat çekti.
TOKLU. ‘ALANYA’DA ADAYIMIZ YÜCEL’
AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Antalya’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen Aday Tanıtım Toplantısı’nın ardından açıklama yapıp “Alanya adayımız Adem Murat Yücel” dedi.
Büyük bir katılımın yaşandığı AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı kapsamında Alanya’dan MHP’nin adayı mevcut Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i desteklediklerini açıkladı.
Toplantının ardından açıklama yapan AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ise “Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle Aday Tanıtım Toplantımızı büyük bir heyecan ve coşkuyla gerçekleştirdik. Şimdi samimiyet ve gayret ile Antalya’mızın ve Alanya’mızın hizmet, geleceğini inşa etme vakti. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Menderes Türel ve Alanya Belediye Başkan Adayımız Adem Murat Yücel şehrimize hayırlı olsun” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Mahmutlar Haber, En Güncel Haberler, Son Dakika - MahmutlarPost ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!